Μάσκα αντιμικροβιακού χαλκού SP-10

Μάσκα αντιμικροβιακού χαλκού SP-10

Η υψηλής ποιότητας επαναχρησιμοποιούμενη – πλενόμενη μάσκα με αντιμικροβιακή μεμβράνη χαλκού SP-10, προστατεύει από ιούς και βακτήρια όπως ο Covid-19, o σταφυλόκοκκος (S.Aureus), το E.coli και άλλα σε ποσοστό μεγαλύτερο του 99%. Η εξωτερική αντιμικροβιακή μεμβράνη αποτελείται από καθαρό αντιμικροβιακό χαλκό σε ποσοστό 99,9%. Διαθέτει εσωτερικό αντιμικροβιακό πολυεστερικό ύφασμα σχεδιασμένο να προσφέρει απαράμιλλη άνεση στην αναπνοή απορροφώντας γρήγορα την υγρασία. Ενδείκνυται για μεγάλη διάρκεια χρήσης και είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτρέπει το θάμπωμα των γυαλιών.

Περιγραφή

Μάσκα αντιμικροβιακού χαλκού SP-10

Ο σχεδιασμός της μάσκας αντιμικροβιακού χαλκού SP-10 προσφέρει μεγάλη προστασία από σταγονίδια καθώς και μεγάλη άνεση στην αναπνοή. Αποτελείται από καθαρό αντιμικροβιακό χαλκό σε ποσοστό 99,9%.

 

ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ – ΑΝΤΙΪΚΗ

Διαθέτει εξαιρετικές αντιβακτηριακές & αντιϊκές ιδιότητες, καταστρέφοντας σε ποσοστό μεγαλύτερο από 99% τους ιούς & τα βακτήρια όπως ο Covid-19, o σταφυλόκοκκος (S.Aureus), το E.coli κ.α.

ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ

Απορροφά άμεσα τον ιδρώτα & την υγρασία προσφέροντας απαράμιλλη άνεση ακόμα και μετά από πολλή ώρα χρήσης.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ UV

Προστατεύει το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες UV.

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαθέτει αντιβακτηριακή και αποσμητική λειτουργία πιστοποιημένη από τον οργανισμό SEK (Japan).

 

Η εξωτερική αντιμικροβιακή μεμβράνη μπορεί να καθαριστεί εύκολα με ένα υγρό μαντηλάκι. Τα αντιμικροβιακά σωματίδια χαλκού έχουν κατανεμηθεί όχι μόνο στο εξωτερικό της μεμβράνης, όπως σε άλλες μάσκες χαλκού, αλλά και στο εσωτερικό, οπότε ακόμη και αν η μάσκα φθαρεί, το αντιβακτηριακό αποτέλεσμα δεν επηρεάζεται.

 

ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ

Το εσωτερικό ύφασμα Askin είναι ελαφρύ και μαλακό, προσφέροντας τέλεια εφαρμογή. Είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει άμεση απορρόφηση της υγρασίας και απαράμιλλη άνεση, επιτρέποντας την χρήση της για πολλή ώρα. Το ύφασμα ATB-UV + έχει 99,9% αντιβακτηριακές ιδιότητες μέσω επικάλυψης του νήματος με έναν αντιβακτηριακό παράγοντα με βάση το ασήμι.

Μπορεί να πλυθεί με σαπούνι & νερό. Το υλικό του υφάσματος επιτρέπει το στέγνωμα του σε ποσοστό 90% σε μόλις 30’. Οι αντιμικροβιακές & αντιϊκές ιδιότητές του παραμένουν ακόμη και μετά από συνεχές πλύσιμο.

 

Διαθέσιμα χρώματα:

 

 

 

Συνοδεύεται από εργονομικό λουράκι για την εύκολη μεταφορά της.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Είναι πιστοποιημένη από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής – Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας, τα Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών (πιστοποιημένο εργαστήριο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ), τον FDA (U.S.A) και τον οργανισμό Fiti (Korea) σχετικά τις αντιμικροβιακές & αντιϊκές της ιδιότητες, για την καταστροφή σε ποσοστό μεγαλύτερο από 99% ιών & βακτηρίων όπως ο Covid-19, o σταφυλόκοκκος (S.Aureus), το E.coli κ.α.

Διαθέτει πιστοποιητικό CE για την διάθεσή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πιστοποίηση RοHS για την ασφάλεια χρήσης της.